English

Vergaande persoonlijke betrokkenheid in financieel en lifestyle management voor bedrijfsleven, topsport en entertainmentwereld.

Mr. Drs. Ester Böinck FFP

Creatieve sparringpartner en volhardende duizendpoot. Studeerde af in International Management en Fiscaal Recht in Maastricht en Rennes (Fr.). Maakte vervolgens voortvarend carrière als internationaal private banker. Bewaakt nu met een scherpe helicopterview de horizon van haar cliënten en regisseert op basis daarvan met visie hun vermogensgroei. Specialisatie: complexe en internationale fiscaal-juridische vraagstukken. Geniet dankzij haar brede ervaring onvoorwaardelijk vertrouwen van cliënten en hun overige adviseurs.

Gerke van de Ven RPLP

Is een klantgerichte denker en een energieke doener. Kwam via hotelmanagement in sportmanagement en leerde zo de juiste balans tussen ontspanning en inspanning. Vervolgde haar loopbaan in de bancaire wereld en is nu onze lifestylemanager pur sang. Regelt daadkrachtig en met flair alle financiële en persoonlijke lifestyle zaken voor cliënten. En voegt daar op eigen wijze een sterke sociale component aan toe. Heeft het vermogen om te (laten) genieten van elke dag.